Volg ons

Hoofdklasse

OVERZICHT | Hoofdklasse B: Koplopers Gemert en Baronie maken geen fout

OVERZICHT | Hoofdklasse B: Koplopers Gemert en Baronie maken geen fout

Gemert en Baronie blijven ook na speelronde twaalf de nummers één en twee van de hoofdklasse B. Eerstgenoemde ploeg won op het eigen sportcomplex van RKAVV (2-0) en Baronie was te sterk voor GVV Unitas (2-0). Hekkensluiter De Meern ging onderuit tegen Halsteren (4-1) en concurrent Vlissingen verloor bij IFC (2-1).

Grote man aan de zijde van Gemert was Ralf Kemper die verantwoordelijk was voor de twee treffers waardoor de ploeg de drie punten binnen kon slepen tegen RKAVV. De nummer twee Baronie kwam tegen GVV Unitas op voorsprong door een scherp genomen vrije trap van Moustafa Mohammad, zijn inzet werd geraakt door een been van de tegenstander waarna de bal in het doel verdween (1-0). Het duel werd beslist door een vrije trap van Jorik Mijnhijmer (2-0).

Uitslagen:
Gemert – RKAVV 2-0
Alphense Boys – UDI’19  1-1
IFC – Vlissingen 2-1
Baronie – GVV Unitas 2-0
SV Meerssen – Minor 4-2
Halsteren – De Meern 4-1
Nuenen – Groene Ster 0-1

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Hoofdklasse