Volg ons

Hoofdklasse

OVERZICHT | Hoofdklasse B: Koploper ACV niet verder dan puntendeling tegen laagvlieger SDC Putten

OVERZICHT | Hoofdklasse B: Koploper ACV niet verder dan puntendeling tegen laagvlieger SDC Putten

ACV blijft lijstaanvoerder in de hoofdklasse A van het zaterdagvoetbal, maar het kwam zaterdag op het eigen sportpark niet verder dan een puntendeling tegen SDC Putten (1-1). Concurrent Urk speelde ook gelijk en wel tegen Staphorst (2-2). Sparta Nijkerk wist te profiteren van de voornoemde misstappen door te winnen van vv Buitenpost (1-0). De ploeg uit Nijkerk bezet nu de tweede plaats met slechts één punt achter ACV. 

ACV begon sterk aan de wedstrijd en na ruim een kwartier spelen kwam de ploeg dan ook op voorsprong. Marco van der Heide was goed voor de assist en Daniël Schans kopte de bal achter de doelman van SDC Putten (1-0). Vier minuten later was het echter al weer gelijk. Wilbert Thomassen was op fraaie wijze verantwoordelijk voor de 1-1. Dit bleek later de laatste treffer van de middag te zijn waardoor SDC Putten verrassend één punt mee kon nemen uit Assen.

Uitslagen:
SC Genemuiden – AZSV 3-0
ACV – SDC Putten 1-1
Berkum – Flevo Boys 4-2
DUNO – Excelsior’31 1-3
SVZW – DETO Twenterand 1-3
Urk – Staphorst 2-2
Sparta Nijkerk – Buitenpost 1-0
CSV Apeldoorn – WHC 5-0

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Hoofdklasse