Volg ons

Hoofdklasse

OVERZICHT | Hoofdklasse B: Groene Ster kampioen na zege op Alphense Boys

OVERZICHT | Hoofdklasse B: Groene Ster kampioen na zege op Alphense Boys

Groene Ster is komend seizoen te bewonderen in de Derde Divisie. De ploeg wist zich zondagmiddag in Alphen aan den Rijn te kronen tot kampioen van de hoofdklasse B door een zege te boeken op Alphense Boys (1-2).

De thuisploeg kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong door een doelpunt van Arjan Ouwendijk (1-0). In de tweede helft werd alles op alles gezet door Groene Ster om het beoogde resultaat te bereiken en daar slaagde het in. Doelpunten van Cem Unal en Chefrino Eind betekende alsnog een 1-2 zege voor de uitspelende formatie.

Uitslagen:
UDI’19 – De Meern 2-0
Vlissingen – Leonidas 4-1
Alphense Boys – Groene Ster 1-2
IFC – RKAVV 2-4
SV Meerssen – Baronie 0-2
Halsteren – RKSV Nuenen 4-1
Gemert – RKSV Minor 5-2

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Hoofdklasse