Volg ons

Hoofdklasse

OVERZICHT | Hoofdklasse B: Groene Ster en Gemert maken geen fout, Halsteren wint van GVV Unitas

OVERZICHT | Hoofdklasse B: Groene Ster en Gemert maken geen fout, Halsteren wint van GVV Unitas

Groene Ster en Gemert wisten zondagmiddag beiden drie punten te pakken in een uitwedstrijd. Eerstgenoemde vereniging was te sterk voor Minor (0-2) en de huidige nummer twee van de ranglijst Gemert was te sterk voor IFC (1-3). Halsteren won ruim van GVV Unitas (4-1).

In de eerste helft kwam Groene Ster op voorsprong door een treffer van Thom Vluggen (0-1). Chefrino Eind wist de wedstrijd te beslissen met zijn doelpunt (0-2) tegen Minor. Achtervolger Gemert kwam na achttien minuten spelen op 0-1 maar daar had het wel de hulp van de tegenstander bij nodig. Een voorzet van Thijs van Pol werd binnengewerkt door een speler van IFC (0-1). Sander Vereijken (foto) zorgde na dertig minuten spelen voor de 0-2, dit nadat zijn inzet van richting veranderd werd. Twintig minuten voor het einde van de officiële speeltijd bracht Slingerland de spanning weer terug in de wedstrijd (1-2). In de slotfase besliste Vereijken het duel in het voordeel van Gemert (1-3).

Uitslagen:
UDI’19 – RKAVV 2-1
Vlissingen – De Meern 2-2
Alphense Boys – Leonidas 2-2
IFC – Gemert 1-3
SV Meerssen – Nuenen 1-1
Halsteren – GVV Unitas 4-1
Minor – Groene Ster 0-2

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

× Mijn veilige donatie
Periode
Bedrag
Ander bedrag
Persoonlijke info
Ik doneer anoniem


Powered by Whydonate

Meer over Hoofdklasse