Volg ons

Hoofdklasse

OVERZICHT | Hoofdklasse B: DUNO wint spektakelstuk tegen CSV, Genemuiden vernederd door SDCP

OVERZICHT | Hoofdklasse B: DUNO wint spektakelstuk tegen CSV, Genemuiden vernederd door SDCP

Na vijf speelronden voeren DUNO Doorwerth en AZSV de Hoofdklasse B aan. Beide ploegen hebben na de respectievelijke 5-4 zege op CSV Apeldoorn en 0-1 overwinning bij ACV tien punten.

SDC Putten vernederde Sportclub Genemuiden door met liefst 6-1 te winnen. Bij rust stond het 3-1, in de slotminuten liep SDCP uit naar een monsterscore. Sparta Nijkerk boekte een knappe zege op bezoek bij Berkum: 1-4. Diezelfde marge was er bij Staphorst, dat thuis te sterk was voor WHC. De Flevolandse ploegen, Urk (foto) en Flevo Boys, sluipen na zeges op Buitenpost en DETO, naa de subtop van de ranglijst.

De uitslagen:
Berkum – Sparta Nijkerk 1-4
Excelsior ’31 – SVZW 2-1
SDC Putten – SC Genemuiden 6-1
Staphorst – WHC 4-1
ACV – AZSV 0-1
DETO – Flevo Boys 0-1
DUNO – CSV Apeldoorn 5-4
Urk – Buitenpost 1-0

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Hoofdklasse