Volg ons

Hoofdklasse

OVERZICHT | Hoofdklasse B: DUNO verliest koppositie aan Urk, spektakel in Wezep

OVERZICHT | Hoofdklasse B: DUNO verliest koppositie aan Urk, spektakel in Wezep

In de Hoofdklasse B is DUNO voorlopig de koppositie kwijt. Urk, afgelopen week nog cupfighter door DOVO te verslaan, is de nieuwe leider.

De Urkers knokten zich langs DETO. DUNO verloor op bezoek bij Sparta Nijkerk, dat haar draai gevonden lijkt te hebben. Flevo Boys staat kort achter de provinciegenoot, mede doordat het zelf won van AZSV. Spektakel was er in Wezep, waar Excelsior ’31 er met een 3-5 zege vandoor ging bij WHC.

Staphorst – Berkum (RTV Oost)

SV Urk – DETO (SV Urk TV)

AZSV – Flevo Boys (AZSV TV)

De uitslagen op een rij:
CSV Apeldoorn – SC Genemuiden 1-3
AZSV – Flevo Boys 0-1
Buitenpost – ACV 0-1
Sparta Nijkerk – DUNO 2-1
Staphorst – Berkum 3-2
SVZW – SDC Putten 2-2
SV Urk – DETO 3-2
WHC – Excelsior ’31 3-5

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Hoofdklasse