Volg ons

Zaterdag B

OVERZICHT | Hoofdklasse B: Duno in blessuretijd langs WHC, AZSV te sterk voor DETO

OVERZICHT | Hoofdklasse B: Duno in blessuretijd langs WHC, AZSV te sterk voor DETO

Promovendus Duno is na drie speeldagen lijstaanvoerder in de hoofdklasse B. De ploeg uit Doorwerth won door een treffer van Chtistian Gandu in de blessuretijd van WHC (2-3). De nummer twee AZSV pakte in eigen huis drie punten tegen DETO (3-1). 

WHC – Duno 2-3
De ploeg uit Wezep kwam na 28 minuten spelen op voorsprong door een doelpunt van jelle Post. Binnen vijf minuten stond de 1-1 echter al weer op het scorebord, Shapoul Ali wist te rofiteren van een slechte terugspeelbal (1-1). De twee ploegen moesten na iets meer dan 45 minuten spelen de kleedkamer opzoeken, maar toen was de stand al 2-1 in het voordeel van WHC. Na 29 minuten spelen was Jonathan van Marke goed voor de tweede treffer voor de ploeg uit Wezep. Een kwartier voor tijd bracht trainer/coach Lodewijk de Kruif (foto) aanvaller Kevin Sissing binnen de lijnen voor verdediger Van Duren. Dit resulteerde voor meer gevaar in het zestienmetergebied van de tegenstander en twee treffers. De gelijkmaker was van Ali en de winnende in de blessuretijd van Gandu (2-3).

Overige uitslagen:
AZSV – DETO Twenterand 3-1
Buitenpost – Berkum 0-0
Flevo Boys – SDC Putten 2-1
SC Genemuiden – Excelsior’31 1-1
SVZW – Urk 0-2
CSV Apeldoorn – ACV 3-3
Sparta Nijkerk – Staphorst 3-3

SC Genemuiden – Excelsior ’31

CSV Apeldoorn – ACV

AZSV – DETO

Flevo BoysSDC Putten

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Zaterdag B