Volg ons

Hoofdklasse

OVERZICHT | Hoofdklasse B: ACV heeft zicht op eerste periodetitel na ruime zege op koploper Urk

OVERZICHT | Hoofdklasse B: ACV heeft zicht op eerste periodetitel na ruime zege op koploper Urk

Urk had aan een puntendeling in Assen tegen ACV voldoende om de eerste periodetitel te bemachtigen. Het liep echter anders, ACV won met grote cijfers van de lijstaanvoerder (4-0) waardoor Urk nu in de wachtkamer plaats moet nemen. Indien de formatie uit Drenthe de inhaalwedstrijd van SC Genemuiden winnend af weet te sluiten mag men de eerste prijs van het seizoen bijschrijven op de erelijst.

Na 45 minuten spelen stond er in Assen al een tussenstand van 3-0 op het scorebord. Ezra Schrijver opende in de vijftiende minuut de score en ACV liep vervolgens verder uit door doelpunten van Pascal Huser en nogmaals Schrijver, de laatste vanaf de penaltystip. In de laatste minuut van de officiële speeltijd bepaalde Huser de eindstand op 4-0.

Uitslagen:
SC Genemuiden – Berkum 3-3
ACV – Urk 4-0
Flevo Boys – WHC 2-2
Excelsior’31 – Staphorst 1-1
SDC Putten – DETO Twenterand 3-0
AZSV – DUNO 2-1
Buitenpost – SVZW 1-1
CSV Apeldoorn – Sparta Nijkerk 1-2

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Hoofdklasse