Volg ons

Hoofdklasse

OVERZICHT | Hoofdklasse A: Ter Leede profiteert optimaal van nederlaag concurrent Volendam

OVERZICHT | Hoofdklasse A: Ter Leede profiteert optimaal van nederlaag concurrent Volendam

Ter Leede deed zaterdag uitstekende zaken in de strijd om het kampioenschap in de hoofdklasse A. De lijstaanvoerder won de thuiswedstrijd met 2-0 van Jodan Boys en zag concurrent Volendam thuis onderuit gaan tegen Capelle (0-1).

Jodan Boys wist lang stand te houden bij titelkandidaat Ter Leede. In de 84ste minuut werd de score pas geopend door invaller Jim Gillissen (1-0). In de blessuretijd werd de eindstand bepaald op 2-0 door Jeffrey Bok. Capelle won verrassend in en tegen Volendam. De beslissende treffer viel in de 48ste minuut en werd gemaakt door Jelle Pollemans (0-1).

Uitslagen:
DFS – XerxesDZB 5-0
FC ‘s-Gravenzande – FC Rijnvogels 2-1
Nootdorp – Achilles Veen 2-1
SC Feyenoord – Spijkenisse 3-1
Smitshoek – Swift 1-1
Ter Leede – Jodan Boys 2-0
Volendam – Capelle 0-1
Jong FC Den Bosch – Zwaluwen 0-1

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

 

 

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Hoofdklasse