Volg ons

Hoofdklasse

OVERZICHT | Hoofdklasse A: Spijkenisse wint en blijft koploper, concurrenten Volendam en FC ‘s-Gravenzande maken geen fout

OVERZICHT | Hoofdklasse A: Spijkenisse wint en blijft koploper, concurrenten Volendam en FC ‘s-Gravenzande maken geen fout

Spijkenisse wist zaterdagmiddag wederom de drie punten te pakken en blijft daarmee lijstaanvoerder in de hoofdklasse A. De uitstekend presterende formatie won de uitwedstrijd van Zwaluwen met 1-3, dit mede door twee doelpunten van Kees Tol. FC ‘s-Gravenzande won thuis van XerzesDZB (3-2) en Volendam won met grote cijfers bij Ter Leede (0-4).

Zwaluwen – Spijkenisse
De uitspelende ploeg wist in de laatste vijf minuten van de eerste helft twee keer het net van de tegenstander te vinden. In de veertigste minuut was het Kees Tol die de 0-1 aan liet tekenen en drie minuten later benutte Peter de Lange de toegekende strafschop (0-2). Acht minuten voor het einde van de officiële speeltijd bracht Sten Wever de spanning wel weer even terug in de wedstrijd (1-2), maar deze werd vier minuten later al weer in het spreekwoordelijke slot gegooid door de tweede treffer van Tol (1-3).

Uitslagen:
FC ‘s-Gravenzande – XerxesDZB 3-2
Jodan Boys – Capelle 2-2
SC Feyenoord – DFS 3-0
Swift – Nootdorp 1-1
Ter Leede – Volendam 0-4
Zwaluwen – Spijkenisse 1-3
FC Rijnvogels – Achilles Veen 1-0
Jong FC Den Bosch – Smitshoek 3-1

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Hoofdklasse