Volg ons

Hoofdklasse

OVERZICHT | Hoofdklasse A: RKVV DEM trotse koploper na derde zege, Alcides en Hoogeveen blijven ook ongeslagen

OVERZICHT | Hoofdklasse A: RKVV DEM trotse koploper na derde zege, Alcides en Hoogeveen blijven ook ongeslagen

RKVV DEM wist zondagmiddag ook de derde competitiewedstrijd in winst om te zetten. De ploeg was in een uitwedstrijd te sterk voor het thuisspelende MSC (1-4). Naast de koploper bleven Alcides en Hoogeveen ook ongeslagen, beiden ploegen wonnen respectievelijk van RKZVC (0-3) en Silvolde (2-1).

De lijstaanvoerder werd door MSC in het zadel geholpen toen de score werd geopend met een eigen doelpunt van Camiel Fidom die de bal over doelman Holterman kopte (0-1). Michael Obioha was verantwoordelijk voor de 0-2.  De thuisploeg kwam weer terug in de wedstrijd door een treffer van Fidom.  Later kreeg MSC wederom een klap te verwerken toen ook Stef Beute zijn eigen doelman passeerde (1-3). De eindstand werd bepaald op 1-4 door Mehmet Gencer die één op één met de keeper simpel binnen wist te schuiven.

Overige uitslagen:
RKZVC – Alcides 0-3
Hollandia – De Bataven 2-3
Be Quick 1887 – Purmersteijn 0-0
Achilles 1894 – Hoogland 3-1
Hoogeveen – Silvolde 2-1
RKHVV – AWC 2-4
Fortuna Wormerveer – SDO 1-0

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Hoofdklasse