donderdag, maart 4, 2021
Home Competities Hoofdklasse OVERZICHT | Hoofdklasse A: RKVV DEM en RKZVC nog zonder puntenverlies, Be...

OVERZICHT | Hoofdklasse A: RKVV DEM en RKZVC nog zonder puntenverlies, Be Quick 1887 weer onderuit

Na twee speeldagen in de hoofdklasse A van het zondagvoetbal zijn er nog slechts twee ploegen die zes punten wisten te pakken. RKVV DEM was nu te sterk voor Silvolde (2-0) en RKZVC versloeg op eigen veld Hollandia (3-0). Degradant Be Quick 1887 ging wederom onderuit, nu was Hoogland met 2-0 te sterk. 

- Advertentie -

RKVV DEM – Silvolde 2-0
Het publiek moest wachten tot de 63ste minuut tot het kon juichen voor een treffer. De thuisploeg kwam op voorsprong door Cijntje. Laatstgenoemde kon alleen op het doel af en schoof de bal binnen (1-0).  Een kwartier voor het einde van de wedstrijd besliste RKVV DEM het duel (2-0).

RKZVC – Hollandia 3-0
Op sportpark De Greune Weide wist RKZVC ook na de eerdere zege op Fortuna Wormerveer (0-1) wederom drie punten te pakken. In de 51ste minuut opende Sjors Storkhorst de score voor de thuisspelende ploeg. Acht minuten later kreeg hij de kans om zijn tweede te aken, maar hij wist de toegekende strafschop niet te verzilveren. Een kwartier voor het einde van de officiële speeltijd wist Storkhorst alsnog het net van de tegenstander te vinden (2-0). Kort voor het einde van het duel bepaalde Joey Belterman de eindstand op 3-0.

Overige uitslagen:
AWC – Fortuna Wormerveer 2-5
De Bataven – MSC 2-2
Alcides – RKHVV 0-0
Purmersteijn – Hoogeveen 2-2
Hoogland – Be Quick 1887 2-0
SDO – Achilles 1894 4-2

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES