Volg ons

Hoofdklasse

OVERZICHT | Hoofdklasse A: RKAV Volendam wint weer en loopt weg van de concurrentie

OVERZICHT | Hoofdklasse A: RKAV Volendam wint weer en loopt weg van de concurrentie

Speelronde dertien in de hoofdklasse A van het zaterdagvoetbal liet nog maar eens zien dat er één ploeg momenteel met kop en schouders boven de rest uitsteekt. Koploper RKAV Volendam won de op voorhand lastige uitwedstrijd tegen Spijkenisse (1-3) en zag de concurrentie wederom punten verspelen. De nummer één van dit moment heeft nu al een voorsprong van negen punten op nummer twee FC ‘s-Gravenzande.

Volendam kwam na 21 minuten spelen op voorsprong door een doelpunt van Joey Tol. In de tweede helft was het Peter de Lange die vanaf de elf meter stip de gelijkmaker op het scorebord wist te zetten (1-1). Doelpunten van Tol en Jeffrey Veerman betekende echter toch een overwinning voor de lijstaanvoerder (1-3).

Uitslagen:
Smitshoek – Nootdorp 3-0
Spijkenisse – RKAV Volendam 1-3
FC ‘s-Gravenzande – SC Feyenoord 0-1
Ter Leede – DFS 4-2
Swift – Achilles Veen 2-2
Zwaluwen – Capelle 6-2
FC Rijnvogels – Jong FC Den Bosch 1-3
XerxesDZB – Jodan Boys 0-2

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

 

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Hoofdklasse