zondag, maart 7, 2021
Home Competities Hoofdklasse OVERZICHT | Hoofdklasse A: RKAV Volendam verliest punten in doelpuntenfestijn tegen Swift...

OVERZICHT | Hoofdklasse A: RKAV Volendam verliest punten in doelpuntenfestijn tegen Swift en Ter Leede profiteert

RKAV Volendam was enkele weken geleden hard op weg naar de titel in de hoofdklasse A, maar nu lijkt dit geen zekerheid meer te zijn. De koploper verspeelde punten tegen Swift (4-4) en zag concurrent Ter Leede wederom inlopen door een zege op Smitshoek (2-1). De achterstand van Ter Leede op Volendam is nu nog slechts één punt.

- Advertentie -

Na 66 minuten spelen leek er geen vuiltje aan de lucht te zijn voor Volendam toen Niels Springer met zijn tweede treffer van de middag de 1-4 op het scorebord wist te zetten. In de 71ste minuut maakte Jesse Dinjan de 2-4 voor Swift waardoor de spanning weer iets terugkwam in het duel. Nadat vier minuten later Fidel Yilmaz voor de 3-4 wist te zorgen was opeens alles weer mogelijk. In de slotminuut was het vervolgens ook nog Mike Ruijter (foto) die de eindstand van 4-4 op het bord wist te plaatsen. Ter Leede won met 2-1 van Smitshoek en toch stonden er op het wedstrijdformulier drie doelpuntenmakers van de huidige nummer twee van de hoofdklasse. Jeffrey Bok en Rob Zandbergen zorgden respectievelijk voor de 1-0 en de 2-0. maar Mike Boelee zorgde met een eigen doelpunt voor de eindstand van 2-1.

De uitslagen:
FC ‘s-Gravenzande – Spijkenisse 0-0
FC Rijnvogels – XerxesDZB 5-0
Jodan Boys – Achilles Veen 1-3
SC Feyenoord – Nootdorp 3-2
Swift – Volendam 4-4
Ter Leede – Smitshoek 2-1
Zwaluwen – DFS 2-0
Jong FC Den Bosch – Capelle 1-2

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES