Volg ons

Hoofdklasse

OVERZICHT | Hoofdklasse A: RKAV Volendam pakt eerste periodetitel, SC Feyenoord hard onderuit in Capelle

OVERZICHT | Hoofdklasse A: RKAV Volendam pakt eerste periodetitel, SC Feyenoord hard onderuit in Capelle

RKAV Volendam wist zaterdag op het eigen sportcomplex beslag te leggen op de eerste periodetitel. De lijstaanvoerder was te sterk voor het beloftenteam van FC Den Bosch (4-2). Capelle verraste de hoger geklasseerde regiogenoot SC Feyenoord met grote cijfers (5-1).

Volendam kwam na zeven minuten spelen op voorsprong door een doelpunt van Eric veerman. Nog binnen het kwartier wisten de gasten de stand al weer gelijk te trekken, Dilivio Hoffman was goed voor het doelpunt (1-1). In de 23ste minuut wist Jong FC Den Bosch weer het net te treffen, maar dan wel dat achter de eigen doelman. Met een volley schoot Declan Lambert tot zijn frustratie de 2-1 binnen. FC Den Bosch toonde veerkracht en kwam nog voor de pauze op 2-2 door Marlon Slabbekoorn. In de tweede helft bezorgde Harry Zwarthoed zijn ploeg met twee treffers alsnog de zege (4-2).

Uitslagen:
Achilles Veen – Ter Leede 1-2
Spijkenisse – AVV Swift 0-2
RKAV Volendam – Jong Den Bosch 4-2
Jodan Boys – FC ‘s-Gravenzande 1-3
Capelle – SC Feyenoord 5-1
Nootdorp – sv DFS 1-2
Zwaluwen – FC Rijnvogels 0-2
XerxesDZB – Smitshoek 1-2

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

 

Advertentie
Advertentie




Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Hoofdklasse