Volg ons

Hoofdklasse

OVERZICHT | Hoofdklasse A: Koploper Volendam laat zich verrassen door FC Rijnvogels

OVERZICHT | Hoofdklasse A: Koploper Volendam laat zich verrassen door FC Rijnvogels

RKAV Volendam liet zaterdagmiddag belangrijke punten liggen in de strijd om de titel in de hoofdklasse A. De koploper ging verrassend onderuit tegen FC Rijnvogels (3-2). De nummer twee Ter Leede won bij FC ‘s-Gravenzande (2-4) waardoor het de achterstand kon verkleinen van tien naar zeven punten.

FC Rijnvogels kwam al snel op voorsprong door een treffer van Romano van der Stoep, hij wist een hoekschop van Jaap van Duijn te verlengen (1-0). Later profiteerde Eric Veerman van een foutje op het middenveld van de tegenstander (1-1). Nog voor de pauze was het echter Max van Steen die de thuisploeg weer aan de leiding wist te brengen (2-1). In de tweede helft wist invaller Roy van Leeuwen FC Rijnvogels wat meer lucht te geven door de 3-1 op het scorebord te zetten. Harry Zwarthoed bepaalde de eindstand op 3-2.

Uitslagen:
Achilles Veen – Smitshoek 1-1
Spijkenisse – Capelle 3-0
Jodan Boys – Nootdorp 4-1
FC ‘s-Gravenzande – Ter Leede 2-4
Swift – DFS 1-1
Zwaluwen – SC Feyenoord 1-1
FC Rijnvogels – RKAV Volendam 3-2
XerxesDZB – Jong FC Den Bosch 0-2

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Hoofdklasse