Volg ons

Hoofdklasse

OVERZICHT | Hoofdklasse A: Half dozijn treffers voor koploper Hoogeveen tegen Be Quick 1887

OVERZICHT | Hoofdklasse A: Half dozijn treffers voor koploper Hoogeveen tegen Be Quick 1887

Hoogeveen had zondagmiddag weinig moeite om de koppositie in de hoofdklasse A vast te houden. De ploeg won de uitwedstrijd tegen Be Quick 1887 met grote cijfers (1-6). De lijstaanvoerder was in speelronde zes echter niet de ploeg met de meeste treffers van de dag, RKHVV won namelijk op het eigen sportpark met 7-2 van MSC.

Be Quick 1887 – Hoogeveen
Be Quick 1887 kwam snel op achterstand en dat had het alleen aan zichzelf te danken. Twee keer was een te korte terugspeelbal de inleiding van een treffer. De eerste twee treffers voor Hoogeveen kwamen op naam van Tom Heerkes en Marco Hartman. Nog voor de pauze werd het duel al beslist door de 0-3 en de 0-4 van Sadik Spijodic. Na de pauze deed Be Quick nog wat terug door Toufik Faraouni, maar Daniel Manning en Björn Zwikker (op archieffoto in actie tegen Alcides) bepaalden de eindstand op 1-6.

uitslagen:
Hollandia – Silvolde 2-0
Be Quick 1887 – Hoogeveen 1-6
Achilles 1894 – Purmersteijn 0-0
RKHVV – MSC 7-2
Alcides – AWC 1-3
RKZVC – RKVV DEM 3-3
SDO – Hoogland 2-2
Fortuna Wormerveer – De Bataven 1-1

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Hoofdklasse