Volg ons

Hoofdklasse

OVERZICHT | Hoofdklasse A: Geen winnaar bij topper tussen Hoogeveen en RKVV DEM, SDO lachende derde

OVERZICHT | Hoofdklasse A: Geen winnaar bij topper tussen Hoogeveen en RKVV DEM, SDO lachende derde

Zondag 26 mei 2019 zal pas de beslissing vallen over wie er beslag gaat leggen op de titel in de hoofdklasse A en het daarbij behorende ticket voor de Derde Divisie. De topper tussen Hoogeveen en RKVV DEM eindigde in een doelpuntloos gelijkspel waardoor laatstgenoemde ploeg lijstaanvoerder bleef. SDO wist te profiteren van het gelijkspel door drie punten te pakken bij Hollandia (1-5).  RKVV DEM staat met nog één wedstrijd te gaan slechts één punt voor op Hoogeveen en SDO.

Samenvatting Hoogeveen – RKVV DEM (Hoogeveen TV)

Uitslagen:
Hollandia – SDO 1-5
Be Quick 1887 – De Bataven 1-2
Achilles 1894 – Alcides 3-2
Hoogeveen – RKVV DEM 0-0
RKHVV – Purmersteijn 2-3
MSC – AWC 2-0
RKZVC – Silvolde 1-1
Fortuna Wormerveer – Hoogland 2-1

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Hoofdklasse