Volg ons

Hoofdklasse

OVERZICHT | Hoofdklasse A: Eerste periodetitel prooi voor Hoogeveen na zege op De Bataven

OVERZICHT | Hoofdklasse A: Eerste periodetitel prooi voor Hoogeveen na zege op De Bataven

Hoogeveen wist zondagmiddag in extremis beslag te leggen op de eerste periodetitel. De ploeg pakte drie punten in de uitwedstrijd tegen De Bataven door een treffer in de slotfase van Björn Zwikker (1-2). Nummer twee van de ranglijst RKVV DEM won de uitwedstrijd van Fortuna Wormerveer (1-2).

De Bataven kwam in de eerste helft terecht op voorsprong tegen de lijstaanvoerder. Een vrije trap van Tim Waterink resulteerde in de 1-0 tussenstand. In de tweede helft kwam er een ander Hoogeveen uit de kleedkamer. De ploeg speelde opportunistischer dan in het eerste gedeelte en kwam in de 72ste minuut op gelijke hoogte (1-1), doelpuntenmaker was Twan Berends. In de blessuretijd wist Hoogeveen, zoals al was beschreven, alsnog de drie punten te pakken (1-2).

Uitslagen:
Alcides – MSC 3-1
Hollandia – Achilles 1894 1-0
AWC – Silvolde 6-3
De Bataven – Hoogeveen 1-2
Hoogland – Purmersteijn 4-3
RKZVC – Be Quick 1887 3-2
SDO – RKHVV 2-0
Fortuna Wormerveer – RKVV DEM 1-2

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Hoofdklasse