Volg ons

Derde Divisie Zondag

OVERZICHT | Derde Divisie Zondag: Westlandia in doelpuntenfestijn onderuit tegen Quick’20, HV & CV Quick en ADO’20 boeken zege

OVERZICHT | Derde Divisie Zondag: Westlandia in doelpuntenfestijn onderuit tegen Quick’20, HV & CV Quick en ADO’20 boeken zege

Westlandia leek na zeven minuten spelen op weg naar een eenvoudige middag tegen Quick’20, op dat moment stond er een tussenstand van 2-0 op het scorebord. Niets bleek echter minder waar te zijn want de ploeg uit Oldenzaal wist zich terug te knokken en won, mede door drie treffers van Melvin Degenaar, uiteindelijk met 3-4. ADO’20 pakte drie punten bij USV Hercules (2-4) en HV & CV Quick won thuis van OJC (1-0). 

Westlandia – Quick’20
De supporters van de thuisploeg hadden al snel reden tot juichen. Quick’20 nam de aftrap en Westlandia wist direct de bal te veroveren. De daaropvolgende aanval resulteerde na 20 seconden voetbal al tot de openingstreffer van Can Memisoglu (1-0). Zeven minuten later was het al weer raak. Vanaf de rand van het zestienmetergebied krulde Adnan Bajic de bal in de linker benedenhoek (2-0). Na zeventien minuten spelen stond er echter al weer een tussenstand van 2-2 op het scorebord, Quick’20 kwam helemaal terug in de wedstrijd door twee doelpunten van Melvin Degenaar. Na deze vlammende openingsfase van de wedstrijd wisten beiden ploegen geen echte kans meer te creëren tot aan de 42ste minuut, toen bracht Giovally Serbony Westlandia weer aan de leiding (3-2). Na een uur spelen werd Serbony weer op het wedstrijdformulier gezet als doelpuntenmaker, nu passeerde hij echter met een kopbal zijn eigen doelman waardoor de 3-3 op het scorebord kwam te staan. In de 76ste minuut werd het nog erger voor de thuisploeg toen Degenaar zijn derde en dus de vierde treffer van Quick’20 wist te maken (3-4).

De winnende treffer van Melvin Degenaar voor Quick’20 

HV & CV Quick – OJC
De eerste echte goede aanval van Quick resulteerde direct in de openingstreffer. De doelman van OJC kon een schot van Mitchell Weissenberg niet klemmen waarna Steven de Kruijf de rebound wel wist te benutten (1-0).

USV Hercules – ADO’20 2-4
0-1 Jesper de Vré
1-1 Wouter Kenemans
1-2 Sead Mazreku
2-2 Tyrone Fonville
2-3 Meraj Allahdad
2-4 Jesper de Vré

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag