donderdag, februari 25, 2021
Home Derde Divisie Derde Divisie Zondag OVERZICHT | Derde Divisie Zondag: USV Hercules, Blauw Geel'38, OSS'20 en OFC...

OVERZICHT | Derde Divisie Zondag: USV Hercules, Blauw Geel’38, OSS’20 en OFC pakken weer drie punten

In de Derde Divisie van het zondagvoetbal zijn na twee competitiewedstrijden nog vier ploegen die de maximale score wisten te behalen. USV Hercules, op doelsaldo lijstaanvoerder, won met ruime cijfers van EVV (0-5) en de nummer twee Blauw Geel’38 won met 5-1 van Hoogland. OSS’20 en OFC wonnen respectievelijk van HSC’21 (2-0) en vv Dongen (0-1).

Het uit Utrecht afkomstige USV Hercules wist in de eerste helft al het verschil te maken tegen EVV. Na 45 minuten spelen stond er al een ruststand van 0-3 op het scorebord, dit door doelpunten van Benschop, Hak en El Ghazouani. In de tweede helft wisten Van Rooijen en Vermeulen ook het net van de tegenstander te vinden waardoor er na het affluiten van de scheidsrechter een eindstand op het scorebord stond van 0-5.

Blauw Geel’38 kwam na zes minuten spelen al aan de leiding door een doelpunt van Jay van Boxtel (1-0). Net voor de pauze deed Hoogland wat terug door Bas Wobbes maar in de tweede helft maakte de thuisploeg het verschil. Door doelpunten van Van den Nieuwenhof, Koenraadt (2x) en Wouters werd de eindstand bepaald op 5-1.

De ploeg die vorig seizoen hard op weg leek naar de Tweede Divisie, OSS’20, won ook zijn tweede wedstrijd, nu was HSC’21 het ‘slachtoffer’. In Brabant werden de namen van Tom Pijnenburg en Tim Waterink op het wedstrijdformulier gezet als de doelpuntenmakers (2-0). De vierde nog ongeslagen vereniging in deze Divisie, OFC uit Oostzaan was te sterk voor vv Dongen (0-1).  Van het laatste duel zal maandag een uitgebreid verslag verschijnen op de website van Voetbal247.

Overige uitslagen:

RKVV DEMGroene Ster 3-1
1-0 Verswijveren
2-0 Van Dongen
2-1 Zwartjes (p)
3-1 Van Dongen

Gemert – HV & CV Quick 1-1
0-1 Kouwenhoven
1-1 Den Dekker

HVV HollandiaGVV Unitas
1-0 Spil
1-1 Stevens (eigen doelpunt)
2-1 Deen

WestlandiaUNA 2-1
1-0 De Groot
2-0 Van Kesteren
2-1 Horsten

JOS Watergraafsmeer – ADO’20 1-1
Van dit duel volgt op maandag een uitgebreid verslag op de website van Voetbal247

 

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments