Volg ons

Derde Divisie Zondag

OVERZICHT | Derde Divisie Zondag: UNA ontsnapt in slotfase tegen HBS, GOES te sterk voor HSC’21

OVERZICHT | Derde Divisie Zondag: UNA ontsnapt in slotfase tegen HBS, GOES te sterk voor HSC’21

UNA blijft ook na de dertiende speelronde in het spoor van lijstaanvoerder TEC. De ploeg uit Zeelst leek af te stevenen op een thuisnederlaag tegen HBS, maar wist in de absolute slotfase alsnog een achterstand om te buigen naar een zege (2-1). GOES won de uitwedstrijd van HSC’21 (1-3) en Blauw Geel 38, OFC en Oss’20 mochten ook drie punten bijschrijven. 

Blauw Geel – EVV
In Veghel kon men na 25 minuten spelen voor de eerste keer juichen voor een treffer van de thuisploeg. Een prachtige voorzet werd binnen geschoten door Sander Egmond (1-0). Net voor de pauze was het Polman die de voorsprong voor Blauw Geel 38 wist te verdubbelen (2-0). In de tweede helft kwam EVV weer even terug in de wedstrijd nadat het een strafschop wist te benutten, maar lang kon men daar niet van genieten. In de 73ste minuut mocht ook Verbakel aanleggen voor de thuisploeg en ook hij wist dit buitenkansje te verzilveren (3-1).

OFC – Dongen
De uitspelende ploeg kreeg in de slotfase het deksel op de neus. In de 43ste minuut was het reda Kharchouch die OFC op voorsprong wist te zetten en twee minuten later was het Tom Noordhoff die de tweede treffer van de middag liet noteren (2-0). In de tweede helft liep OFC uit naar een 4-0 zege door doelpunten van Reda Kharchouch en Noordhoff.

Oss’20 – JVC Cuijk
De thuisploeg kwam na drie minuten spelen al aan de leiding tegen JVC Cuijk. Joep Engelen gaf de bal voor op Ferdy van den Berg die de bal in het net van de tegenstander deponeerde (1-0). In de 25ste minuut leek Oss’20 verder uit te lopen, maar de treffer van Tony de Groot werd geannuleerd vanwege buitenspel. In de tweede helft liep de thuisploeg alsnog uit naar een grotere overwinning door Jos Peltzer en Bob Zonnenberg (3-0).

UNA – HBS
Na elf minuten spelen kwam HBS vrij gelukkig op 0-1. De doelpuntenmaker was Tromp, maar dit had alles te maken met een grote blunder van de sluitpost van de thuisploeg. Na 37 minuten spelen moest HBS verder met één man minder, Thomas van Waesberge moest het speelveld voortijdig verlaten met een rode kaart. UNA ging nadrukkelijk op jacht naar de gelijkmaker die lang uitbleef door goed verdedigen van HBS. In de slotfase wist UNA alsnog de drie punten naar zich toe te trekken. Sil van Herwijnen was goed voor de gelijkmaker en de winnende treffer kwam op naam van Brian Boogers (2-1).

HSC’21 – GOES
0-1 De Vlieger
0-2 Schalkwijk
1-2 Stef Ottink
1-3 Besuyen

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zondag