donderdag, maart 4, 2021
Home Derde Divisie Derde Divisie Zondag OVERZICHT | DERDE DIVISIE Zondag: TEC revancheert zich met ruime zege op...

OVERZICHT | DERDE DIVISIE Zondag: TEC revancheert zich met ruime zege op Dongen, UNA blijft volgen

TEC ging in de voorgaande speelronde hard onderuit tegen OSS’20 (1-6), maar zondag in en tegen Dongen toonde ploeg weer dat het de favoriet is voor de titel in de Derde Divisie. De formatie van trainer/coach Frits van den Berk boekte een ruime zege op vv Dongen (1-5). Concurrent UNA was op het eigen sportcomplex te sterk voor USV Hercules (4-2).

- Advertentie -

Het duurde een half uur voordat de ban gebroken werd in de confrontatie tussen Dongen en TEC. De bezoekers kwamen aan de leiding door een treffer van Matthieu van den Assem, dit op aangeven van Serhat Koc (0-1). Niet veel later stond de 0-2 ook al op het scorebord, Wimilio Vink was de maker van het doelpunt. Voor de pauze wist Glenn Kools de spanning weer terug in de wedstrijd te brengen (1-2). In de tweede helft liep de vereniging uit Tiel echter uit naar een grote zege door doelpunten van Nicky Kuiper en door wéér Matthieu van den Assem (1-4) en Wimilio Vink (1-5) die beiden hun tweede goal van de wedstrijd konden aantekenen.

Nick Tielemans opende in de 29ste minuut de score in het voordeel van UNA tegen USV Hercules (1-0). In de absolute slotfase van de eerste helft was Jeffrey Vlug goed voor de gelijkmaker (1-1). Nadat in de tweede helft Schijvenaars en Boogers (vanaf de penaltystip) zorgden voor een 3-1 voorsprong van UNA leek het duel gespeeld te zijn. Een minuut voor het einde van de officiële speeltijd kwam Hercules nog even terug in de wedstrijd, maar het slotakkoord was voor Tielemans (4-2).

Westlandia was zondag te sterk voor Goes. Na vijfenveertig minuten spelen stond er een tussenstand van 1-2 op het scorebord in het voordeel van de uitspelende ploeg. Doelpunten van Goes kwamen op naam van Hollemans en Kroon, de treffer van Westlandia werd gemaakt door Vissers. In de tweede helft wist de thuisploeg de achterstand weg te werken en kon het door treffers van Memisoglu en Markes de drie punten bijschrijven.

Overige uitslagen:
HBS – ADO’20  2-1
JVC Cuijk – Quick’20 2-0
HSC’21 – Blauw Geel 0-5
OFC – HV & CV Quick 1-4

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES