zaterdag, 2 maart 2024
Voetbal247.nlClubsBlauw Geel'38OVERZICHT | Derde Divisie Zondag: TEC profiteert van eerdere misstap koploper en...

OVERZICHT | Derde Divisie Zondag: TEC profiteert van eerdere misstap koploper en GOES hard onderuit bij Blauw Geel 38

TEC heeft optimaal geprofiteerd van de uitglijder van Jong Volendam tegen HBS. De ploeg uit Tiel wist in eigen huis af te rekenen met OJC (2-0) waardoor het komende zaterdag de kans krijgt om de koppositie over te nemen. Dit indien het de inhaalwedstrijd tegen het al genoemde HBS  weet te winnen. Goes wist de goede prestaties van de voorgaande weken geen goed vervolg te geven, het ging met 4-0 onderuit tegen Blauw Geel’38.

In de eerste helft had TEC de nodige moeite met laagvlieger OJC. Na de pauze verscheen Kurtley de Windt in het veld voor verdediger Joël Beukhof en deze omzetting wierp al snel zijn vruchten af. De thuisploeg kreeg veel mogelijkheden en het was dan ook niet vreemd dat Robby Holder na ongeveer een uur spelen de score wist te openen (1-0). De beslissende tweede treffer in het voordeel van TEC kwam op naam van Serhat Koc. Opvallend detail was dat Wimilio Vink verantwoordelijk was voor de assist bij de twee treffers.

Blauw Geel’38 boekte een verrassende zege op het hoger geklasseerde GOES. De thuisploeg kwam in de 25ste minuut op voorsprong door Danny Verbakel (1-0). Net na de pauze wist hij ook de tweede treffer van de middag aan te laten tekenen (2-0). Vervolgens liep Blauw Geel’38 uit naar een fraaie 4-0 zege door doelpunten van Rick Polman en Koen van der Zanden.

Trainer/coach Rogier Veenstra van GOES liet via twitter kort maar krachtig zijn mening horen over het verloren duel met Blauw Geel’38.

 

UNA doet na de elfde speelronde weer helemaal mee in de strijd om de titel in de Derde Divisie. De ploeg was in de beginfase heer en meester tegen OSS’20 en dat leverde UNA al snel een doelpunt op. Na acht minuten spelen was Rob van Boekel verantwoordelijk voor de 1-0. Vlak voor de pauze kreeg UNA enkele klappen te verwerken, Tom Scheepers moest het veld verlaten met een hersenschudding en Van Boekel met een knieblessure. Eerstgenoemde moest naar het ziekenhuis ter controle. Na de pauze moest ook Jagt het duel vroegtijdig verlaten. Oss’20 zag kansen op een goed resultaat en kreeg mogelijkheden, maar Brian Boogers besliste in de blessuretijd met een fraaie boogbal het duel in het voordeel van UNA (2-0).

HV & CV Quick wist de drie punten in eigen huis te houden tegen EVV Echt (3-0). De doelpunten voor de winnende formatie kwamen op naam van Virgil Tjin Asjoe, Roderick Meinema en Marc Boshoff.

Overige uitslagen:
Westlandia – USV hercules 1-2
Dongen – ADO’20 4-1
HSC’21 – JVC Cuijk 3-0
OFC – Quick’20  2-3

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD