Volg ons

Derde Divisie

OVERZICHT | Derde Divisie Zondag: TEC overklast UNA, Goes verliest koppositie

OVERZICHT | Derde Divisie Zondag: TEC overklast UNA, Goes verliest koppositie

UNA heeft een gevoelige 0-3 thuisnederlaag geleden tegen TEC. Goes verloor haar koppositie na een 4-3 nederlaag tegen JVC Cuijk.

In de kraker tussen UNA en TEC was het de thuisploeg die aardig begon, maar al snel namen de gasten de regie over. Vlak voor rust bracht Nicky Kuiper TEC op 0-1. Na rust trachtte UNA de bakens te verzetten, maar opnieuw bewees Serhat Koc zijn waarde voor de Tielse brigade. Hij scoorde de 0-2. Vijf minuten voor tijd bepaalde Wimilo Vink de eindstand op 0-3.

Hercules lijkt het lek stilaan boven te hebben. De ploeg van coach Jochem Twisker boekte op bezoek bij OSS’20 een 0-2 zege. Michel Goossensen maakte al vroeg de 0-1 voor de Utrechters, de 0-2 kwam vanaf de strafschopstip op naam van Jeffrey Vlug. Kort daarvoor stopte Hercules-doelman Fons Mulder een strafschop van Rob van Sonsbeek en kreeg Hercules-aanvaller Lars Raaijen zijn tweede gele kaart.

Een ferme opluchting bij Westlandia, dat haar eerste zege boekte ten koste van OJC Rosmalen. Brandon Tichem opende halverwege de eerste helft de score voor de Naaldwijkers. Kort na rust maakte Gio Serbony er 2-0 van. Vlak voor tijd redde Wesley Meeuwsen de eer voor OJC.

Koploper vv Goes zorgde opnieuw voor spektakel, maar stond na het bezoek aan JVC Cuijk wel met lege handen. Het duel ontbrandde al snel door de 0-1 van Daniel Wissel, maar al snel maakte Jeroen Schoonhoven gelijk namens JVC. In het gelijkopgaande duel was het publiek de grote winnaar. Na rust regende het doelpunten. Steve Schalkwijk zorgde na rust voor de 1-2, maar Lars Loermans maakte al snel weer gelijk. Loermans tekende bovendien voor de 3-2. Erwin Franse bracht in de slotfase Goes weer langszij met de 3-3, maar een heerlijke treffer van Furkan Alakmak besliste het duel: 4-3. Daardoor moet Goes de koppositie overdragen aan Jong Volendam.

OFC boekte een afgetekende 4-1 zege op Blauw Geel ’38. Rachid el Yaghmouri maakte voor de pauze zowel de 1-0 als de 2-0. Een kwartier voor tijd zorgde Reda Kharchouch voor de 3-0. Rick Polman redde kort daarop de eer voor de ploeg uit Veghel, die echter nog wel de 4-1 van Kharchouch moest incasseren.
Dongen HV & CV Quick

HSC ’21 boekte in extremis haar tweede zege van het seizoen. Bas Postma kroonde zich tot matchwinner tegen EVV. Wessel Witbreuk had halverwege de eerste helft de score geopend, maar amper vier minuten later was het alweer gelijk door Omar Ramadani. Het duel leek te eindigen in een gelijkspel, tot Postma voetbalminnend Haaksbergen de euforie schonk. Een ander hoogtepunt was de rentree voor Cenk Uguz, die liefst zestien maanden uitgeschakeld was door de gevolgen van een motorongeluk.

Zaterdagavond speelden HBS en Quick ’20 al met 2-2 gelijk. Een remise was er ook bij Jong FC Volendam – ADO ’20: 1-1.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie