dinsdag, maart 9, 2021
Home Competities Derde Divisie OVERZICHT | Derde Divisie Zondag: Stunt HSC'21 tegen TEC, UNA en OFC...

OVERZICHT | Derde Divisie Zondag: Stunt HSC’21 tegen TEC, UNA en OFC lopen in

De strijd om de bovenste plaatsen in de Derde Divisie Zondag lijkt met de week spannender te worden. Door de verrassende nederlaag van TEC op bezoek bij HSC’21 en de zeges van UNA en OFC is de strijd bovenin zinderend.

- Advertentie -

HSC’21 zorgde voor een grote stunt door TEC te verslaan. De koploper was voor rust nog wel de betere ploeg, maar drukte dat niet uit in de score. Na de pauze kwam TEC op voorsprong via Serhat Koc, maar een minuut later kopte Freek Grondman de gelijkmaker binnen. Via Bas ter Hogt, Wessel Witbreuk en Stef Ottink liep de ploeg van Daniel Nijhof uit naar een 4-1 eindstand.

En waar de titelkansen van UNA een paar weken geleden nog over leken, doet de Veldhovense na een 3-1 zege op Quick ’20 plots weer helemaal mee. De Oldenzaal ploeg kwam nog wel op voorsprong door Frank Eulderink maar Sjors Paridaans scoorde al snel, waardoor 1-1 de ruststand was. Na de pauze scoorde Teun Sebregts de 2-1, waarna Nick Tielemans de eindstand op 3-1 bepaalde.

De opleving van Goes blijkt van korte duur. De Zeeuwen gingen met 4-0 onderuit bij OFC. Dongen en Blauw Geel ’38 deelden de punten: 2-2. OJC Rosmalen zette de sterke reeks in 2019 voort bij HBS en won met 0-3. Wesley Meeuwsen scoorde de 0-1, Roel van de Sande maakte met een waanzinnige vrije trap de 0-2 en Kay van den Boogaard scoorde de 0-3.

JVC Cuijk blijft aanmodderen en verloor met 1-2 van Hercules. JVC zakt daardoor naar de plaatsen die verplichten tot het spelen van play-offs om lijfsbehoud. Westlandia is net als OJC op dreef in 2019 en bewees dat door het sterke ADO’20 te verslaan. Giovialli Serbony scoorde het enige doelpunt in Naaldwijk. OSS’20 verloor nipt van EVV (0-1).

Uitslagen:
HSC’21 – TEC 4-1
OFCGoes 4-0
Dongen – Blauw Geel’38 2-2
HBS – OJC Rosmalen 0-3
Westlandia – ADO’20 1-0
JVC Cuijk – Hercules 1-2
OSS’20 – EVV 0-1
UNAQuick’20 3-1

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES