Volg ons

Derde Divisie

OVERZICHT | Derde Divisie Zondag: Quick pakt koppositie, UNA na rust langs Hollandia

OVERZICHT | Derde Divisie Zondag: Quick pakt koppositie, UNA na rust langs Hollandia

Quick mag zich de eerste koploper in de Derde Divisie Zondag van het seizoen 2020/2021 noemen. De ploeg van Paul van der Zwaan versloeg het Beverwijkse DEM met 4-0, mede dankzij drie treffers van Rick Burgering. Nieuwkomers JOS/ Watergraafsmeer en Hollandia wisten nog geen punt te bemachtigen bij hun debuut in deze klasse.

OSS’20 zette de koers van vorig seizoen voort, maar eenvoudig ging dat niet tegen Hoogland. Tim Waterink maakte na een klein half uur spelen het enige doelpunt.

JOS verloor met 1-0 op bezoek bij Groene Ster. Het doelpunt viel pas in blessuretijd via Yoëll Henssen.

UNA was met 3-0 te sterk voor Hollandia. Pas na rust nam de ploeg van Harrie Gommans afstand van de Hoornse formatie. Mart van de Gevel benutte een door Louisben Jagt verdiende strafschop, al had hij daar wel een rebound voor nodig. Teun Willems maakte even later de 2-0, waarna Van de Gevel na een goede combinatie de eindstand op 3-0 bepaalde.

ADO’20 verloor in Heemskerk van Blauw Geel ’38: 2-3. Na een half uur kwam de Veghelse ploeg via Jay van Boxtel op 0-1. Een paar minuten later maakte Danny Verbakel de 0-2 uit een strafschop. Fraai was de 0-3 van Verbakel na ruim een uur spelen: hij nam een lange bal ineens op de pantoffel en schoot raak in de lange hoek. Toch werd het nog spannend toen Nick Zeijlmans de 1-3 maakte vanaf elf meter en het in minuut 84 ook nog 2-3 werd door Clive Keus. ADO kreeg nog kansen op de gelijkmaker, maar die viel niet meer.

OFC won nipt van Westlandia door een strafschop diep in blessuretijd: 3-2. Vlak daarvoor was Melvin Vissers (Westlandia) in een opstootje met rood van het veld gestuurd.

HSC’21 verloor in Haaksbergen met 0-2 van Dongen. Voor rust maakte Thom Avontuur de 0-1 voor Dongen. HSC ging daarna op jacht naar de gelijkmaker, kreeg ook goede kansen, maar zag uiteindelijk het 0-2 worden door Nassim Asrih.

Voetbal247.nl brengt uitgebreide reportages van onderstaande duels:
HerculesGemert 2-0
Unitas– EVV 1-1

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie