Volg ons

Derde Divisie

OVERZICHT | Derde Divisie Zondag: Quick ’20 – HSC’21 gestaakt, OJC en Blauw Geel ’38 spelen gelijk

OVERZICHT | Derde Divisie Zondag: Quick ’20 – HSC’21 gestaakt, OJC en Blauw Geel ’38 spelen gelijk

De derby tussen Quick ’20 en HSC’21 heeft het einde niet gehaald. Het duel werd in de rust gestaakt. OJC Rosmalen en Blauw Geel ’38 kwamen tot een 1-1 gelijkspel.

Lichtuitval in de rust zorgde ervoor dat scheidsrechter Bronsvoort in Oldenzaal geen andere optie had dan het duel te staken. Het stond op dat moment 0-1 voor HSC, dankzij een eigen doelpunt van Quick ’20. Niet niet duidelijk is wanneer het duel wordt uitgespeeld.

OJC Rosmalen zag Blauw Geel ’38 na twintig minuten een voorsprong nemen via Sander Egmond. De Veghelnaren kregen bovendien meerdere kansen op de 0-2, onder meer via Rick Polman en Danny Verbakel (foto), maar verzuimden de marge te verruimen. Een kwartier voor tijd bracht Kevin van Kempen OJC echter weer langszij: 1-1. Dat was tevens de eindstand.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie