Volg ons

Derde Divisie

OVERZICHT | Derde Divisie Zondag: OSS’20, Hercules en Blauw Geel ’38 blijven foutloos

OVERZICHT | Derde Divisie Zondag: OSS’20, Hercules en Blauw Geel ’38 blijven foutloos

Na drie speelrondes zijn OSS’20, Hercules en Blauw Geel ’38 nog zonder puntenverlies. HSC’21 daarentegen wacht nog op haar eerste punt.

OSS’20 was in Den Haag met 1-3 te sterk voor Quick. Toch was het de ploeg van Paul van der Zwaan die aan de leiding kwam via Frank van der Heijden. Pas na rust wist OSS’20 de bordjes om te draaien. Tim Waterink maakte de 1-1 en kort daarna was hij de aangever op Jos Peltzer bij de 1-2. Quick moest vervolgens verder met 10 spelers na een rode kaart. In blessuretijd bepaalde Tony de Groot de eindstand op 1-3.

Hercules won thuis van JOS/Watergraafsmeer met 2-0. Het venijn zat hem op sportpark Voordorp in de staart. Voormalig Hercules-speler Floris Burgers kreeg rood, waarna in de slotfase de Utrechters afstand namen via Mats Grotenbreg en Oussama Lahri.

Blauw Geel ’38 zegevierde in Haaksbergen, waar HSC’21 met 4-1 het onderspit moest delven. Mark Dobbelsteen scoorde tweemaal voor de Veghelse ploeg. Ben van den Nieuwenhof en Jari Koenraat waren ook trefzeker. HSC stelde er enkel een benutte strafschop van Cenk Uguz tegenover.

ADO’20 en EVV kwamen in Heemskerk niet tot scoren. Een puntendeling was er ook bij UNAHoogland (2-2). Oskar van Logtestijn maakte beide treffers voor Hoogland. Namens UNA scoorden Ritchie Anpong en Brian Boogers. De Noord-Hollandse streekderby tussen OFC en Hollandia eindigde eveneens gelijk (1-1). Unitas en DEM besloten ook in 1-1. Groene Ster was met 3-0 te sterk voor Gemert. Na een half uur maakte Chefrino Eind de 1-0, Swen Cornelissen was de maker van de 2-0 en Shaquille Simmons scoorde de 3-0.

Van de wedstrijden Unitas – DEM en HerculesJOS/Watergraafsmeer lees je later op Voetbal247.nl uitgebreide reportages.

De uitslagen:
ADO’20 – EVV 0-0
Quick – OSS’20 1-3
GVV Unitas – DEM 1-1
HerculesJOS Watergraafsmeer 2-0
WestlandiaDongen 2-3
Groene Ster – Gemert 3-0
HSC’21 – Blauw Geel’38 1-4
UNA – Hoogland 2-2
OFC – Hollandia 1-1

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie