Volg ons

Derde Divisie Zondag

OVERZICHT | Derde Divisie Zondag: Koploper TEC thuis niet verder dan puntendeling tegen Blauw Geel’38 en UNA profiteert

OVERZICHT | Derde Divisie Zondag: Koploper TEC thuis niet verder dan puntendeling tegen Blauw Geel’38 en UNA profiteert

De Derde Divisie van het zondagvoetbal staat sinds speelronde veertien weer bol van de spanning. Lijstaanvoerder TEC wist geen overwinning te boeken op Blauw Geel’38 (0-0) en concurrent UNA won nipt van JVC Cuijk (0-1). Door deze resultaten is de voorsprong van de koploper nog slechts drie punten op de ploeg uit Zeelst. In de onderste regionen kwamen HBS en Westlandia niet tot scoren in het onderlinge treffen (0-0).

TEC – Blauw Geel’38
De eerste kans van de wedstrijd was voor de gasten, aanvaller Hellstern wist de bal echter niet in het net, maar naast het doel te deponeren. De grootste kans om tot scoren te komen in de eerste helft kwam op naam van TEC. De veel scorende Koc kon alleen op de doelman afgaan, maar zijn inzet verdween ook aan de verkeerde zijde van de paal. In de tweede helft was het vooral tegenhouden voor de uitspelende ploeg en waren de kansen voor de koploper, men slaagde er echter niet in om de 0-0 van het scorebord te krijgen.

JVC Cuijk – UNA
Lex van Dijk was zondagmiddag de gevierde man aan de zijde van de uitspelende vereniging. In de 63ste minuut was hij verantwoordelijk voor de broodnodige drie punten. Hij kon de bal van dichtbij langs de doelman van JVC Cuijk koppen (0-1).

ADO’20 – OSS’20
In de 29ste minuut was er gejuich te horen in Heemskerk. Bas Vellema bracht ADO’20 met een schot van afstand op voorsprong tegen de Brabantse formatie (1-0). OSS’20 was nog maar net van de schrik bekomen toen ook al de tweede treffer geïncasseerd moest worden. Voorbereidend werk van Rick Neele resulteerde in de kans voor Jesper de Vré die vervolgens het net van de tegenstander wist te vinden (2-0). In de 63ste minuut kwam Oss’20 weer terug in de wedstrijd door een benutte penalty van Joris Peltzer (2-1). Daar bleef het niet bij, in de 82ste minuut wist Tony de Groot zijn ploeg Oss’20 alsnog één punt te bezorgen (2-2).

OJC – OFC
De thuisploeg kwam na twaalf minuten spelen aan de leiding. Kevin van kempen wist op fraaie wijze de doelman van OFC te passeren (1-0). In de 53ste minuut kwam OFC weer naast OJC. Uit een vrije trap schoot Lo-Fo-Sang de 1-1 binnen. Even later was het weer feest bij de uitspelende formatie toen Tom Noordhoff de 1-2 binnen wist te knikken.

Dongen – HSC’21
In de 37ste minuut moest HSC’21 verder met een man minder. De scheidsrechter toonde de rode kaart aan Boelema toen Thomas Schilders werd neergehaald terwijl hij alleen op de doelman af kon lopen. Op de twitterpagina van Dongen was te lezen dat de overtreding werd begaan buiten het strafschopgebied, maar de arbiter plaatste de bal toch op de penaltystip. Schilders ging zelf achter de bal staan, maar zijn inzet werd gekeerd door Brammer, de doelman van de bezoekers. Even later kwam Dongen toch op voorsprong, Mitchell van der Stappen was trefzeker (1-0). In de 55ste minuut werd de bal weer op de stip gelegd in het voordeel van de thuisploeg. Jan Gerrits wist dit buitenkansje wel te verzilveren (2-0). In de 63ste minuut werd het duel voortijdig beslist. Een mooie aanval werd goed afgerond door Robin de Man (3-0). In de laatste minuut van de officiële speeltijd bepaalde Mart van Bree met zijn treffer de eindstand op 4-0.

Overige uitslagen:
HBS – Westlandia 0-0
EVV – USV Hercules 1-1
GOES – HV & CV Quick   -afgelast-

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag