woensdag, 17 april 2024
Voetbal247.nlClubsACVOVERZICHT | Derde Divisie Zaterdag: Hoek ontsnapt aan nederlaag in Assen en...

OVERZICHT | Derde Divisie Zaterdag: Hoek ontsnapt aan nederlaag in Assen en DVS’33 niet verder dan puntendeling tegen Staphorst

In de tweede speelronde van de Derde Divisie zaterdag kwam DVS’33 niet verder dan een puntendeling tegen Staphorst (1-1) en wist Hoek op de valreep een punt mee te nemen uit Assen tegen ACV (1-1). Excelsior’31 deed uitstekende zaken door drie punten te pakken in en tegen Barendrecht (1-3).

De ploeg uit Rijssen kwam na 51 minuten voetbal aan de leiding in Barendrecht door een doelpunt van Givan Werkhoven (0-1). Na iets meer dan een uur spelen moest de thuisploeg verder met een man minder vanwege een rode kaart van Van Dijk, omdat de overtreding begaan werd binnen het strafschopgebied mocht Hakim Ezafzafi vanaf de elfmeterstip aanleggen voor de 0-2, hij scoorde met een onvervalste ‘panenka’. Een kwartier voor het einde van de officiële speeltijd bracht Niels Vorthoren de spanning weer terug in de wedstrijd (1-2), maar het slotakkoord was in de negentigste minuut voor Seppenwoolde die de eindstand bepaalde op 1-3.

DVS’33 moest genoegen nemen met een puntendeling tegen Staphorst (1-1). De thuisploeg kwam nog wel op voorsprong door een doelpunt van Roemeon in de eerste tien minuten, maar incasseerde tien minuten later al weer de tegentreffer die op naam kwam van Sander de Grote. DVS’33 vergat zichzelf te belonen en vond meerdere keren Staphorst-doelman Jorick Maats op zijn weg. De sluitpost wist tevens in de slotminuut een strafschop te keren. Een uitgebreid verslag van het duel is zondagochtend te lezen op Voetbal247.

Niels de Pauw was de gevierde man bij Hoek dat door zijn treffer in de tachtigste minuut een punt mee kon nemen uit Assen tegen ACV (1-1). De thuisploeg was even daarvoor op voorsprong gekomen door Mark Jagt. Op zondagochtend is een uitgebreid verslag te lezen van deze confrontatie op Voetbal247.

ODIN’59 en VVOG deelden zaterdagmiddag de punten (2-2). Voor de thuisploeg was Joey Kooge twee keer trefzeker. Joh Hoogendoorn en Mitchel Dijkhof waren de doelpuntenmakers aan de zijde van de ploeg uit Harderwijk.

SteDoCo en Harkemase Boys sloten het onderlinge duel af met 1-1 waarbij Benjamin van Wanrooy de score opende voor de thuisploeg en de gelijkmaker op naam kwam van Kian Visser. In Zeeland wisten G.O.E.S. en Ajax het net van de tegenstander niet te vinden (0-0).

Ter Leede was in de Bollenstreekderby te sterk voor FC Lisse. De enige treffer viel al vroeg en werd gescoord door Noah Marti. Op zondagochtend is een uitgebreid verslag te lezen van deze confrontatie op Voetbal247.

Het duel tussen DOVO en Sparta Nijkerk eindigde doelpuntloos. Het begin was voor Sparta, maar daarna was DOVO enige tijd bovenliggend. Het op en neer golvende spelbeeld hield ook na rust aan, maar het duel kreeg geen treffers.

VVSB boekte een knappe en klinkende zege op Sportlust ’46. Felitciano Zschusschen opende na 11 minuten de score, na rust breidde Jayson Halman de marge uit naar 2-0 en tekende Bert Steltenpool voor de 3-0.

Uitslagen:
ACV – HSV Hoek 1-1
BVV Barendrecht – Excelsior ’31 1-3
DOVO – VV Sparta Nijkerk 0-0
DVS’33 Ermelo – Staphorst 1-1
GOES – Ajax 0-0
ODIN ’59 – VVOG 2-2
SteDoCo – Harkemase Boys 1-1
Ter Leede – FC Lisse 1-0
VVSB – Sportlust ’46 3-0

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD