woensdag, 24 april 2024
Voetbal247.nlClubsBlauw Geel'38OVERZICHT | Derde Divisie: Laagvlieger Quick'20 verrast Goes, Dongen in blessuretijd langs...

OVERZICHT | Derde Divisie: Laagvlieger Quick’20 verrast Goes, Dongen in blessuretijd langs OJC

Quick’20 deed zondagmiddag goede zaken in de strijd tegen degradatie. De ploeg won de uitwedstrijd tegen het hoger geklasseerde Goes (2-3) waardoor het van de achttiende plaats steeg naar de vijftiende positie. Dongen blijft in het spoor van de koploper van de Derde Divisie door een doelpunt in de blessuretijd van Glenn Kools (1-0).

Goes – Quick’20
Na vijfenveertig minuten spelen leek er, als je alleen naar de stad zou kijken, niet veel aan de hand voor de thuisploeg. Ray Kroon had Goes namelijk met een vrije trap naar een 1-0 geschoten. Na de pauze kwam Quick’20 sterk terug. In de 59ste minuut kwam de ploeg op 1-1, maar daar was wel een eigen doelpunt van Sherief Tawfik voor nodig. Even later lag de bal weer in het net van Goes, maar nu was het wel een speler van Quick’20 die de treffer op zijn naam kreeg. Alpi Arslan was scherp genoeg in de rebound (1-2). Vijf minuten later werd de voorsprong nog groter in het voordeel van de gasten door Jasper-Ewout Breemen-Schneider (1-3). In de 72ste minuut kopte Ruben Hollemans de 2-3 binnen, maar verder dan deze treffer kwam Goes niet waardoor het voor de eerste keer in bijna zeven maanden tijd weer eens een thuiswedstrijd verloor.

Dongen – OJC
De vraag is of alle toeschouwers de winnende treffer van de middag daadwerkelijk gezien hebben of dat men via Twitter het een en ander later nog moesten bekijken. De beslissende treffer viel namelijk in de blessuretijd en dan in het voordeel van de thuisploeg. De gevierde man van Dongen was Glenn Kools die er voor wist te zorgen dat de drie punten in Dongen bleven (1-0).

HSC’21 – USV Hercules
Wessel Witbreuk openende in de eerste helft de score in het voordeel van HSC’21 (1-0). In de tweede helft liep de thuisploeg uit naar een ruime zege door doelpunten van Ter Hogt en nogmaals Witbreuk (3-0).

Overige uitslagen:
Blauw Geel 38 – ADO’20 1-2
OFC – Oss’20 2-4

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD