woensdag, februari 1, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieOVERZICHT | Derde Divisie: Hoek vernedert VVOG, Harkemase Boys wint Friese derby

OVERZICHT | Derde Divisie: Hoek vernedert VVOG, Harkemase Boys wint Friese derby

Het vertrek van Hans de Jong heeft geen effect gehad op de prestaties van Harkemase Boys in de Friese derby tegen ONS Sneek. Sparta Nijkerk maakte geen fout en Hoek walste over VVOG heen.

Het debuut van Raymond Schuurman als trainer van VVOG is uitgelopen op een debacle. De Harderwijkers verloren met liefst 6-0 van Hoek. Ruben de Jager en Rik Impens scoorden beiden tweemaal, terwijl ook Kyle Doesburg bij zijn eerste optreden na zijn terugkeer op Denhoek het net vond.

De Friese derby tussen Harkemase Boys en ONS Sneek werd een prooi voor de thuisploeg. Zonder de vertrokken Hans de Jong werd het 3-2 voor de Harrekieten.

DVS’33 kwam goed uit de winterstop door het stugge ODIN’59 te verslaan. In de slotfase liep de score op naar 4-1. Joshua Patrick maakte twee treffers voor de Ermeloërs. Koploper Sparta Nijkerk maakte geen fout tegen GOES en won op de Ebbenhorst met 3-0, mede dankzij twee goals van Gilbrano Plet.

DOVO wist bij de herstart van de competitie haar missie om zich te ontworstelen aan de degradatieregionen geen gestalte te geven. Op Panhuis gingen de amateurs van Ajax er met een 2-3 zege vandoor. Excelsior ’31 en Barendrecht deelden de punten: 1-1.

De punten werden ook gedeeld door Ter Leede en SteDoCo en wel in een doelpuntrijk duel: 3-3. Joran Schroder maakte alle treffers voor de ploeg van coach Frans Adelaar. VVSB verloor in de slotfase op bezoek bij Jong Almere City. Het werd 1-0 voor de Almeerders.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD