maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlClubsAlmere City FCOvertoom hekelt scheidsrechter Blom: 'Als je ziet hoe wij benadeelt zijn door...

Overtoom hekelt scheidsrechter Blom: ‘Als je ziet hoe wij benadeelt zijn door een paar beslissingen’

Almere City was absoluut niet gelukkig met de arbitrale leiding van scheidsrechter Kevin Blom in de eerste finalewedstrijd van de play-offs tegen De Graafschap. De arbiter stuurde Tom Overtoom met rood van het veld en gaf de Superboeren een strafschop, terwijl handsballen van Lars Nieuwpoort onbestraft bleven en Abena ontsnapte aan zijn tweede gele kaart.

Arm afhakken
,,Ik moet oppassen wat ik zeg”, verzuchtte Overtoom na afloop tegen Omroep Flevoland. ,,De bal raakte mijn hand, maar ik had het gevoel dat die op het laatste moment nog van richting werd veranderd. Ik mijn mijn arm niet afhakken. Ik vond het een hele zware straf, ook als je kijkt daarvoor maakt Lars Nieuwpoort van De Graafschap twee keer hands, Abena komt met een gestrekt been in. Maar daar wordt allemaal niks aan gedaan. En ik word gestraft. Ik zou geel geven, maar ja, wie ben ik?”

Scherper
Volgens de aanvoerder zinnen de Almeerders op wraak: ,,Ik denk dat wij hier alleen maar scherper door worden. Als je ziet hoe wij benadeelt zijn door een paar beslissingen: dat maakt ons alleen maar sterker. Iedereen wil nu helemaal promotie afdwingen na wat er deze avond is gebeurd.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD