donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieOversier: 'Geen sprake van crisis'

Oversier: ‘Geen sprake van crisis’

Ondanks de magere resultaten van NEC tot dusverre dit seizoen wil technisch directeur Remco Oversier niet van crisis spreken, zo stelt hij desgevraagd in De Gelderlander.

Teleurstelling
,,Ik geloof nooit zo in het woord crisis. Wij moeten onszelf als NEC in de eerste divisie de druk opleggen dat we voor promotie willen spelen. Dat betekent dat je elke wedstrijd wilt winnen. Elke keer als dat niet gebeurt, is een teleurstelling. Maar een crisis is een situatie waarbij je niet weet waar je mee bezig bent. En daar is geen sprake van”, aldus de beleidsmaker.

Logica van het voetbal
Oversier wijst op de aanpassingstijd die de grotendeels vernieuwde selectie nodig heeft: ,,Natuurlijk hebben we een goede spelersgroep. Maar de groep is pas kort bij elkaar en daarbij hebben veel spelers tijd nodig, omdat ze vorig seizoen niet vaak 90 minuten hebben gespeeld. Een aantal spelers komt terug van blessures. Er zijn zeventien spelers vertrokken en negen erbij gekomen, in relatief korte tijd. Dan heb je tijd nodig. Dat is de logica van het voetbal.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD