vrijdag, december 3, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagOvermars laat contract ontbinden bij DVS'33

Overmars laat contract ontbinden bij DVS’33

DVS’33 maakte maandagavond via de officiële kanalen van de vereniging bekend dat Frenkie Overmars per direct zal vertrekken. De speler verzocht de club om zijn contract per direct te beëindigen vanwege een zware knieblessure. 

De 21-jarige Overmars maakte in de zomer van 2021 de overstap van IJsselmeervogels naar DVS’33. Tijdens de strijd om de Harry Hamstra Cup in Nijkerk liep hij een zware knieblessure op waardoor hem wederom een langdurige revalidatie wacht. Ook tijdens zijn periode bij IJsselmeervogels (foto) liep hij een zware blessure op. Op de website van DVS’33 staat te lezen dat hij besloten heeft om (voorlopig) te stoppen met voetbal op hoog amateurniveau en zich zal gaan richten op zijn maatschappelijke carrière.

Overmars plaatste zijn eerste stappen als voetballer op de velden van SV Epe. Vervolgens speelde hij voor FC Twente en IJsselmeervogels.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS