zaterdag, 2 december 2023
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagOude bekende keer per direct terug naar Gemert

Oude bekende keer per direct terug naar Gemert

Het in de Derde Divisie van het zondagvoetbal acterende Gemert had vrijdag mooi transfernieuws te melden. De ploeg kan per direct weer een beroep doen op een oudgediende, Ralf Kemper keert terug na een kort uitstapje in België.

Gemert en Kemper kwamen een verbintenis overeen van anderhalf jaar. In de zomer van 2020 vertrok de aanvaller van Gemert naar het Belgische FC Wezel Sport. Dit samen met Thijs van Pol. Kemper wist nooit echt zijn draai te vinden in Mol zo vertelde hij op de officiële website van zijn ‘nieuwe’ club. ,,Het was een volledig nieuw team en dan ben je in het begin natuurlijk zoekende. Al snel na de zomer merkte ik dat ik niet zo goed in de ploeg paste, qua speelstijl, qua gedachten van de trainer. Ik speelde daardoor ook weinig en al snel wist ik: dit is niet wat ik wil.”

Anthony Geurts gaf namens de technische commissie op de voornoemde website tekst en uitleg over de terugkeer van Kemper. ,,Ralf heeft bij ons in de jeugd gespeeld en ontwikkelde zich gaandeweg tot een belangrijke speler van het eerste elftal. Hij ligt daarom ook goed bij de achterban, dat merk je aan alles. Maar bovenal brengt hij natuurlijk kwaliteit. We zijn erg blij dat hij terug is.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD