Volg ons

Derde Divisie Zondag

Oude bekende Ger Demin nieuwe hoofdtrainer van UNA

Oude bekende Ger Demin nieuwe hoofdtrainer van UNA

Ger Demin is komend seizoen verantwoordelijk voor de verrichtingen van het eerste elftal van UNA. De club uit de Derde Divisie van het zondagvoetbal maakte de komst van de ervaren oefenmeester bekend via de officiële kanalen.

Van Bezouwen
Recent werd bekend gemaakt dat UNA aan het einde van het lopende seizoen afscheid zou nemen van trainer Jeroen van Bezouwen. Laatstgenoemde vond voor komend seizoen al een nieuwe werkgever namelijk hoofdklasser GVV Unitas.  Vanaf de zomer van 2019 staat Ger Demin dus voor de spelersgroep.

Kind van de club
De nieuwe hoofdtrainer was al eerder werkzaam in deze functie voor UNA. In de periode tussen 1997 en 1999 stond hij ook al aan het roer. In zijn jeugdjaren wist hij ook als speler het eerste elftal van de club te halen. Hij was in het verleden onder andere werkzaam bij EFC, Reusel Sport en ZSV.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag