donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlClubsCambuur LeeuwardenOude bekende Furdjel Narsingh tekent contract bij SC Cambuur

Oude bekende Furdjel Narsingh tekent contract bij SC Cambuur

Furdjel Narsingh is in het verdere verloop van het huidige seizoen te bewonderen in het shirt van SC Cambuur. De buitenspeler, die het afgelopen jaar geen club meer had, trainde al enige tijd mee met het beloften team in Leeuwarden en ondertekende donderdag een contract voor één seizoen, meldt de vereniging op de officiële website.

Eredivisie
De aanvallend ingestelde speler was twee seizoenen geleden ook al actief voor SC Cambuur, destijds was hij een vaste waarde van het elftal dat uitkwam in de Eredivisie. In het recente verleden speelde hij ook wedstrijden voor onder andere FC Volendam, Telstar en PEC Zwolle.

Hoge verwachtingen
Technisch directeur Gerald van den Belt toonde zich vanzelfsprekend zeer tevreden met de komst van de Amsterdammer. Hij waakt echter voor te hoge verwachtingen ten aanzien van de nieuwe aanwinst.  ,,Iedere Cambuur-supporter weet waar Furdjel tot in staat is en hoeveel talent hij heeft. We moeten alleen niet vergeten dat hij een jaar lang niet of nauwelijks heeft gespeeld. Hij zal kortom tijd nodig hebben om dat niveau weer te halen, maar als hem dat lukt kunnen we daar als club nog veel plezier aan beleven.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD