woensdag, augustus 17, 2022
HomeClubsHHC HardenbergOud-speler van FC Twente sluit aan bij selectie van HHC Hardenberg

Oud-speler van FC Twente sluit aan bij selectie van HHC Hardenberg

HHC Hardenberg heeft een mooie slag geslagen op de spelersmarkt. De club uit de Tweede Divisie maakte woensdag via de officiële kanalen bekend dat het komend seizoen een beroep kan doen op Jari Oosterwijk die in het recente verleden wedstrijden speelde voor FC Twente.

De 26-jarige aanvaller stopte in 2019 bij FC Twente en besloot voor zijn plezier op een lager niveau te gaan spelen voor VV Lettele. Het begon echter weer te kriebelen bij Oosterwijk om weer op een hoger niveau te gaan spelen.

Technisch manager Gert Heerkens van HHC Hardenberg liet op de officiële website van de vereniging weten enorm tevreden te zijn met de komst van Oosterwijk. “Een echte opsteker voor HHC. Een spits met zijn klasse en ervaring zal een echte boost geven in de slagkracht van onze selectie. Mooi dat Jari na een jaar bedenktijd z’n rentree in het prestatievoetbal bij ons gaat maken.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS