Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Oud-profvoetballer Tesselaar sluit per direct aan bij Quick Boys

Oud-profvoetballer Tesselaar sluit per direct aan bij Quick Boys

Jeroen Tesselaar is de komende maanden te zien op de voetbalvelden van de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal. De ervaren verdediger plaatste dinsdag zijn handtekening onder een contract tot aan het einde van het lopende seizoen bij Quick Boys, meldt de club uit Katwijk op de officiële website.

Buitenlandse avonturen
De nieuwe aanwinst begon zijn professionele loopbaan in de jeugdopleiding van AZ. Vervolgens kwam hij uit voor Telstar en De Graafschap. Tesselaar was tevens in het buitenland actief, in Schotland droeg hij het shirt van St Mirren en Kilmarnock en in ISraël verdedigde hij de kleuren van Hapoel Katamon Jerusalem.

Betaald voetbal
Tesselaar hoopt zich bij Quick Boys weer in de kijker te spelen, het betaalde voetbal blijft lonken. ,,Ik heb nog altijd de ambities om terug te keren naar het betaalde voetbal, maar een langer verblijf bij Quick Boys sluit ik op voorhand zeker niet uit. Als ik aan Quick Boys denk, dan komt Dirk Kuijt in mij op. Hij was als speler van Feyenoord mijn directe tegenstander in mijn periode bij De Graafschap”, aldus de verdediger op de voornoemde website.

 

Advertentie
Advertentie

Meer over Derde Divisie Zaterdag