Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Oud-profvoetballer Tesselaar sluit per direct aan bij Quick Boys

Oud-profvoetballer Tesselaar sluit per direct aan bij Quick Boys

Jeroen Tesselaar is de komende maanden te zien op de voetbalvelden van de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal. De ervaren verdediger plaatste dinsdag zijn handtekening onder een contract tot aan het einde van het lopende seizoen bij Quick Boys, meldt de club uit Katwijk op de officiële website.

Buitenlandse avonturen
De nieuwe aanwinst begon zijn professionele loopbaan in de jeugdopleiding van AZ. Vervolgens kwam hij uit voor Telstar en De Graafschap. Tesselaar was tevens in het buitenland actief, in Schotland droeg hij het shirt van St Mirren en Kilmarnock en in ISraël verdedigde hij de kleuren van Hapoel Katamon Jerusalem.

Betaald voetbal
Tesselaar hoopt zich bij Quick Boys weer in de kijker te spelen, het betaalde voetbal blijft lonken. ,,Ik heb nog altijd de ambities om terug te keren naar het betaalde voetbal, maar een langer verblijf bij Quick Boys sluit ik op voorhand zeker niet uit. Als ik aan Quick Boys denk, dan komt Dirk Kuijt in mij op. Hij was als speler van Feyenoord mijn directe tegenstander in mijn periode bij De Graafschap”, aldus de verdediger op de voornoemde website.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag