Volg ons

Hoofdklasse

Oud-prof Worm scoort bij debuut voor RKHVV: ‘Dat is lekker beginnen’

Oud-prof Worm scoort bij debuut voor RKHVV: ‘Dat is lekker beginnen’

Rutger Worm maakte in de zomer de overstap van DFS Opheusden naar RKHVV. De oud-speler van onder andere NEC wist tot zijn tevredenheid in zijn eerste oefenwedstrijd direct het net van zijn tegenstander te vinden.

Kapbewegingen
RKHVV speelde gelijk tegen Juliana’31 (2-2). Worm opende de score met een zeer fraaie treffer. ,,Dat is lekker beginnen, ja. Na die kapbewegingen kon ik hem simpel binnen schuiven”, aldus de aanvallend ingestelde speler tegenover De Gelderlander. 

Hoofdklasse
De verwachtingen zijn hoog in Huissen als het gaat om de prestaties van Worm. ,,Ik heb voor deze club gekozen, omdat het me beter uitkomt om op zondag te voetballen in verband met mijn werk in de opleiding van NEC. Daarbij is de hoofdklasse mijn max op dit moment, meer dan twee keer trainen in de week kan mijn knie niet meer aan. Dat is allemaal bekend. Dit jaar ga ik voor RKHVV én mijn trainerscarrière.”

Loopbaan
Worm maakte in het seizoen 2004/2005 zijn officiële debuut in het betaalde voetbal in dienst van NEC, dat destijds uitkwam in de Eredivisie. Vervolgens kwam hij uit voor het Australische Melbourne Heart, FC Emmen, het Thaise Chiangrai United en Achilles’29.

Advertentie
Advertentie

Meer over Hoofdklasse