Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Ouaali opvolger van trainer Plug bij DVS’33

Ouaali opvolger van trainer Plug bij DVS’33

Simon Ouaali is tot aan het einde van het lopende seizoen verantwoordelijk voor de verrichtingen van het eerste elftal van DVS’33. De club uit de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal maakte de komst van de opvolger van Richard Plug bekend via de officiële kanalen.

Eerste training
Maandag zal de 52-jarige oefenmeester voor de eerste keer op het trainingsveld staan met de selectie van de club uit Ermelo. Zaterdag tijdens de wedstrijd tegen Ter Leede nemen assistenten Jaap de Vries en John Dooijewaard de coaching nog voor hun rekening van het eerste elftal van DVS’33. Zoals bekend was de vereniging op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer na het recente vertrek van Plug. Laatstgenoemde plaatse woensdag zijn handtekening onder een contract bij VVSB.

Amateurtrainer van het jaar
Ouaali was tussen 2011 en 2015 hoofdtrainer van Sparta Nijkerk. Hij wist destijds met de ploeg te promoveren naar de Topklasse. Later was hij nog werkzaam voor onder andere VVZ’49, Argon en het Marokkaanse CR Al Hoceima. In 2014 werd hij uitgeroepen tot beste trainer van het jaar in het amateurvoetbal.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag