dinsdag, januari 31, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieOuaali (DVS'33): 'Naar Sparta Nijkerk hoeven we niet te kijken'

Ouaali (DVS’33): ‘Naar Sparta Nijkerk hoeven we niet te kijken’

DVS’33 kreeg zaterdag een oorwassing op bezoek bij FC Lisse. Trainer Simon Ouaali sprak na afloop dan ook harde woorden.

,,Het was een complete offday. We speelden op gras en terwijl je weet dat je op stalen noppen moet spelen, hadden sommigen alleen maar rubbers. Het veld werd steeds zwaarder en ze gleden constant uit. We maakten de ene na de andere persoonlijke fout bij de goals”, stelde de oefenmeester in gesprek met De Stentor. ,,Je kunt verliezen, maar als er een moment was waarop je elkaar nodig had, was het nu. Ze hebben elkaar in de steek gelaten. Je weet dat het op zo’n veld op fysiek aankomt, daar heb ik helemaal niets van gezien. Ieder duel ging verloren en als je het duel helemaal niet aangaat, speel je verstoppertje. De wil om te winnen was er niet.”

Ouaali is dan ook blij met de winterstop: ,,In deze situatie is het beter dat het winterstop is en de groep tot rust komt. Iedereen kon zien dat spelers vermoeid zijn en dat het inspiratieloos was. Naar Sparta Nijkerk hoeven we niet te kijken. Het spel moet eerst stabiel worden, dat is het nu niet.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD