Volg ons

Derde Divisie

OSS’20 houdt hoop op Tweede Divisie-promotie

OSS’20 houdt hoop op Tweede Divisie-promotie

OSS’20 heeft middels een brief aan de KNVB verzocht om toch te mogen promoveren. Dat schrijft Kliknieuws.nl.

,,Er zijn door de voetbalbond allerlei werkgroepen in het leven geroepen, onder andere over de competitie-indeling. Wij hebben het verzoek ingediend om rekening met onze situatie te houden. Ik denk dat er namelijk geen club in Nederland is die op sportief gebied meer getroffen is dan ons”, stelt voorzitter Martin van de Wijdeven. ,,We hebben nog geen antwoord op ons verzoek. Natuurlijk hopen we dat we alsnog promoveren, we hebben het ook verdiend. De spelers zijn ook enorm teleurgesteld.”

,,Of dat reëel is, weten we niet. Misschien dat er een mogelijkheid komt of gecreëerd kan worden”, vervolgt de preses. Daarnaast had de Brabantse club al voorbereidingen getroffen voor het avontuur in de Tweede Divisie: ,,Je neemt de promotie mee in je gesprekken met spelers. Maar ook zijn er afspraken gemaakt op het gebied van onze accommodatie. In de Tweede Divisie zijn er bijvoorbeeld meer veiligheidseisen. Er zullen -als er niks verandert- dus afspraken afgezegd moeten worden.”

OSS’20 wist dit seizoen 17 punten voorsprong op te bouwen, tot het seizoen vanwege de corona-crisis abrupt geschrapt werd.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie