Volg ons

Derde Divisie

OSS’20 geeft zich nog niet gewonnen tegen Quick Boys: ‘Hopen op een stuntje’

OSS’20 geeft zich nog niet gewonnen tegen Quick Boys: ‘Hopen op een stuntje’

OSS’20 werd woensdag tijdens het heenduel in de play-offs overrompeld door Quick Boys, zowel binnen als buiten de lijnen. De promovendus uit de Derde Divisie Zondag verloor met 1-3 maar geeft zich voor de return nog niet gewonnen.

,,Het zal moeilijk worden. We zullen er al twee moeten maken om eerst een verlenging te kunnen afdwingen, maar we blijven erop hopen. Anders hoef je niet meer te gaan”, stelt OSS’20-spits Rob van Sonsbeek in het Brabants Dagblad. ,,We hebben weleens betere wedstrijden gespeeld dan vandaag, dus wie weet”, droomt Van Sonsbeek nog van een scenario dat de laatste weken in de voetbalwereld meer werd vertoond.

,,Het wordt een lastig, maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit”, voegt trainer Bertran Kreekels eraan toe. ,,Als we daar toevallig op voorsprong komen, dan ligt er toch wel wat druk bij hen. Je blijft hopen op een stuntje. We gaan ernaartoe om te proberen nog iets moois eruit te slepen.”

Van Sonsbeek spreekt hoe dan ook over een geslaagd seizoen: ,,We hebben het toetje gehaald. Een mooi seizoen als debutant. We hadden wel beter de derde in plaats van de tweede periode kunnen winnen. Dan zit je nog in een flow. Die was nu een beetje weg.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie