vrijdag, 8 december 2023
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagOSS'20 en trainer Bertran Kreekels na dit seizoen uit elkaar

OSS’20 en trainer Bertran Kreekels na dit seizoen uit elkaar

Oefenmeester Bertran Kreekels heeft bij zijn club OSS ’20 aangegeven na dit seizoen te stoppen met zijn functie bij de Brabanders, zo meldt de website van de club. Kreekels heeft aangegeven dat het een moeilijke beslissing was maar dat hij meer tijd aan zijn gezin wil besteden. Kreekels heeft twee zonen die beiden op niveau voetballen; Reva (22) bij KFC Turnhout en Mees (20) bij Jong PSV.

In de periode dat Kreekels actief was bij OSS ’20 heeft corona hem flink dwars gezeten. Niet alleen werden twee voetbalseizoenen vroeg afgebroken, maar in eentje daarvan (2019/2020) was hij met zijn team met een voorsprong van 17 punten of meer op de concurrentie eigenlijk praktisch op weg naar het kampioenschap en promotie naar de Tweede Divisie. Andere hoogtepunten waren bijvoorbeeld de bekerwedstrijden tegen stadsgenoot TOP Oss en FC Twente.

Kreekeels voetbalde zelf over meerdere periodes bij Helmond Sport, een seizoen FC Wageningen en in Belgie bij FC Cappellen, KV Turnhout en KFC Tielen.

Als trainer was hij actief voor NWC Asten, v.v. Geldrop, RPC Eindhovenen sinds 2018 dus bij OSS ’20.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD