zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlClubsJong FC VolendamOscar Wilffert nog weken uit de roulatie. Verdediger roemt masseur/hersteltrainer Gerrit Peijs

Oscar Wilffert nog weken uit de roulatie. Verdediger roemt masseur/hersteltrainer Gerrit Peijs

HFC-verdediger Oscar Wilffert mist het duel met zijn oude ploeg – Jong- Volendam. De linksbener kampt al sinds de voorbereiding met een achillespeesblessure.

Vorig seizoen gebeurde Wilffert hetzelfde en raakte hij in het oefenduel met Ajax geblesseerd.

,,Ik doe aan hersteltraining met Gerrit Peijs. En Gerrit masseert me ook. Hij is de beste masseur bij HFC. Daarnaast wordt mijn achillespees één keer per week behandeld met shockwave therapie.’’

Shockwave is een onderzoeksvorm waarmee er met schokgolven pijnlijke plekken in het lichaam worden behandeld.

Wilffert had graag in actie gekomen in Volendam.

Contract
Als talent speelde hij in de jeugd van AZ en later voor FC Volendam. ,,Ik had zelfs een contract en veroverde in mijn tweede jaar een basisplaats. Door een langdurige blessure verloor ik mijn plek aan Jermano Lo Fo Sang.”

zzp-boekhouder-amsterdam

Hersteltraining

Gerrit Peijs verzorgde donderdag de hersteltraining bij de Koninklijke. Hij had maar drie spelers onder zijn hoede. Mike van den Ban deed een halfuur mee, maar alleen met rekoefeningen.

Daarna ging de 77-jarige ex-prof van HFC Haarlem, die 368 duels in het betaalde voetbal speelde, individueel aan de slag met Kane Prins.

De verdediger is al een jaar uit de roulatie. ,,Het gaat de goede kant op, ik hoop binnenkort weer mijn eerste speelminuten te gaan maken.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD