vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlClubsAjax'Opvolger Marc Overmars zat al op de tribune bij Benfica - Ajax'

‘Opvolger Marc Overmars zat al op de tribune bij Benfica – Ajax’

Ajax speelde woensdagavond het uitduel in de Champions League tegen Benfica en Luis Campos zat daar op de tribune, meldt het Portugese A Bola. De Telegraaf meldde afgelopen week al dat de Portugees zijn interesse kenbaar had gemaakt aan Ajax. Momenteel is hij adviseur bij Galatasaray.

De 57-jarige Portugees is geen onbekende in het topvoetbal en was voorheen technisch directeur bij AS Monaco en Lille. Tevens was hij scout bij Real Madrid. Het is echter nog maar de vraag hoe snel de nieuwe technisch directeur er überhaupt is. “Er wordt nog niet heel hard aan gewerkt omdat de noodzaak er nog niet is.” stelt Mike Verweij in de podcast Kick-Off van De Telegraaf.

Verder ziet de Ajax-watcher van de Telegraaf Campos als een erg serieuze kandidaat: Een club als Ajax trekt blijkbaar toch zulke mensen aan. Die man heeft een verleden bij Real Madrid, AS Monaco en Lille, daar hij het ook ontzettend goed gedaan. Hij wil het heel graag doen, maar ik denk niet dat je voor een buitenlander moet gaan.”

Campos haalde in het verleden onder andere spelers als Falcao, Moutinho, James Rodriquez, Fabinho, Martial (allen Monaco), Nicolas Pépé, Renato Sanchez, Victor Oshimen en Sven Botman (Lille).

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]