zondag, 25 februari 2024
Voetbal247.nlEredivisieOpvallende keuze Wormuth in doelpuntloos gelijkspel tussen NEC en Heracles

Opvallende keuze Wormuth in doelpuntloos gelijkspel tussen NEC en Heracles

NEC Nijmegen en Heracles Almelo zijn 2022 op een saaie manier gestart. Beide ploegen wisten niet te imponeren en derhalve kwamen beide ploegen niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Toch was de puntendeling alles behalve onopmerkelijk te noemen. Trainer Frank Wormuth van Heracles Almelo bracht namelijk Rai Vloet in de ploeg, terwijl hij eerder deze week nog aangaf dat voorlopig nog niet te doen. 

Eerder deze week gaf Frank Wormuth nog aan Rai Vloet voorlopig niet te gebruiken op het veld, omdat hij hier fysiek en mentaal nog lang niet klaar voor zou zijn meldt De Tubantia. Vloet, die wordt verdacht de veroorzaker te zijn van een dodelijk auto-ongeluk, werd dan toch in de 65e minuut al ingebracht, hij verving Sinan Bakis.

Er is veel commotie ontstaan over de terugkeer van Rai Vloet bij Heracles Almelo. Een groepje supporters van de Almelose club wil zelfs een gesprek met de clubleiding om kenbaar te maken dat zij toch niet willen dat de speler terugkeert als speler van hun club.

Rai Vloet kon verder niet bepaald een stempel op de wedstrijd drukken en die eindigde dan ook in 0-0. Heracles Almelo heeft daarmee de onderste regionen van de Eredivisie nog niet verlaten en moet zich inmiddels zorgen gaan maken dat de ploegen verder onderin niet langzaam omhoog zullen kruipen. NEC daarentegen staat als promovendus op een solide 9e plek en de Nijmegenaren lijken zich te kunnen opmaken voor een rustige tweede seizoenshelft.

 

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]